De Meuleneire in Gent:
uw veelzijdige en flexibele vakman voor algemeen onderhoud en herstellingen

Herstellings- en renovatiewerken (Gent)

Heb je zelf twee linkerhanden en moeten er dringend herstellingen uitgevoerd worden in huis? Zoek je een expert in renovatiewerken die je huis tot in de puntjes verbouwt? Of heb je geen tijd voor die vervelende klussen en laat je die liever over aan een geoefend vakman?

 

De Meuleneire in Gent specialiseert zich al sinds 1984 in een ruime waaier aan herstellings- en renovatiewerken. De uitgebreide expertise van deze stielman garandeert je een perfecte uitvoering van al jouw opdrachten.

 

Benieuwd naar wat De Meuleneire voor jou kan betekenen? Bekijk zeker de Diensten-pagina!

 

 

Samenwerken in vertrouwen

Een vakman is aan het werk in joúw woning. Je gaat dan ook best in zee met iemand die je blindelings kunt vertrouwen. De talloze klanten van De Meuleneire zullen het beamen: deze betrouwbare expert kiest voluit voor een vriendelijke aanpak, volledig gericht op een zorgeloos verloop van jouw werken.

 

De zaakvoerder voert alle werken zelf uit. Je kan bij hem terecht met al je vragen en bedenkingen. Je hoeft je niet te bekommeren om de planning of uitvoering van uw klus. Je opdracht is in goede handen bij De Meuleneire.

 

Contacteer deze specialist vandaag nog voor jouw herstellings- of renovatiewerken in Gent!